Блог

„Здравей свят“ от Портфейл.bg
юни 03, 2012
Автор: Портфейл.bg
Категории: Блог,Новини

От днес официално Портфейл.bg е онлайн и работи за своите потребители! От днес можете да управлявате своите лични и фирмени финанси по един нов удобен начин! Портфейл.bg е навсякъде с вас – на компютъра в офиса, на лаптопа у дома, на мобилния телефон или таблет докато сте в движение. Можете по всяко време и от всяко едно място да управлявате своите приходи и разходи и да използвате удобните инструменти, които Портфейл.bg ви предоставя. Средствата, с които разполагате, могат да бъдат комбинирани по всякакъв начин спрямо вашите лични потребности. Единственото ограничение е да имате връзка с интернет.

Екипът на Портфейл.bg е готов да отговаря на всякакви въпроси, свързани с употребата на сайта. Също така, отворени сме към препоръки за добавяне на нови възможности и подобряване на системата. Можете да използвате както формата за контакти, така и Facebook или Twitter.

За контакти

Тагове

Споделете тази статия


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function do_sociable() in /home/portfeil/public_html/wp-content/themes/portfeil/single.php:60 Stack trace: #0 /home/portfeil/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /home/portfeil/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/portfeil/...') #2 /home/portfeil/public_html/index.php(17): require('/home/portfeil/...') #3 {main} thrown in /home/portfeil/public_html/wp-content/themes/portfeil/single.php on line 60